Voorraadpotten

Filters sluiten
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!

Zachte koeken zijn verleden tijd met een voorraadpot

Sloffe koeken, zachte cruesli en gescheurde zakken zijn verleden tijd als je investeert in onze voorraadpotten. Deze zorgen er onder andere voor dat je droog voedsel een vaste plek in de keuken kan geven. Dit ziet er niet alleen veel netter en mooier uit, maar het zorgt ook voor meer overzicht. Zo weet je precies wat er in huis is en voorkom je dat je voedsel dubbel koopt of moet weggooien. Dit kan je uiteindelijk heel wat geld besparen. Over besparen gesproken, neem snel een kijkje bij ons aanbod in voorraadpotten en geniet van massa’s voordeel!

Win-win

Wij hebben voorraadpotten in allerlei vormen en formaten. Rond, vierkant, hoog, laag en ga zo maar door. De potten variëren van ongeveer 60ml tot 3,5 liter. Ze zijn dus te gebruiken voor kruiden, maar ook voor rijst en pasta’s. Behalve dat je er dus vrijwel alles in kwijt kunt, staan ze ook nog eens heel stijlvol in de keuken. Voor de creatieveling onder ons is het ook leuk om de potten te versieren. Zo maak je ze nog persoonlijker en passen ze perfect bij jou thuis. Een Win-win situatie dus!

vWeckpot en voorraadpot

Er zijn behalve verschillende formaten en vormen ook twee verschillende soorten potten verkrijgbaar. Je hebt namelijk weckpotten en voorraadpotten. Een weckpot kun je als voorraadpot gebruiken, maar deze heeft ook de mogelijkheid om voedsel luchtdicht af te sluiten met een weckring en wordt afgesloten met een metalen clip die de deksel op zijn plaats houdt. Hierdoor blijft voedsel langer houdbaar en is er de mogelijkheid om voedsel te fermenteren. Beide varianten zijn bij Massamarkt verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

vFermenteren en wecken

Er wordt veel voedsel verspilt en snel weggegooid. Door voedsel te fermenteren kun je dit tegen gaan. Het betekent als het ware dat er een chemische verandering plaats vindt in natuurlijk voedsel, door schimmels en bacteriën. Voor dit proces is het belangrijk dat je een weckpot gebruikt, omdat deze luchtdicht afgesloten kunnen worden. Gefermenteerd voedsel zorgt voor een goede weerstand en darmflora. Nog een manier om voedsel te maken door middel van een weckpot is wecken. Hierbij is het de bedoeling dat je de weckpot zo vol mogelijk vult met bederfbaar voedsel en dit vervolgens verwarmt in een pan met water. Als je de pan dan laat afkoelen kan zuurstof geen invloed meer hebben op het bederf. Bekijk hier de weckpotten van Massamarkt.

Kunnen we je helpen?Onze klantenservice staat voor je klaar. KLANTENSERVICE